Obedové menu

Obedové menu konferencie esko 2017

Polievka

  1. Hovädzí vývar s domácou mrveničkou, mäsom a zeleninou
  2. Fazuľová polievka s údeným rebrom a hrubými rezancami
  3. Zeleninovo bryndzový krém s mliečnou penou

Hlavné jedlo

  1. Kuracia rolka plnená baby špenátom a ovčím syrom, podávaná so šťuchanými zemiakmi a prírodnou omáčkou
  2. Bravčový steak na ratatouille zelenine, pečené zemiaky s majoránom
  3. Parený filet sumčeka na fazuľových lúskoch s hríbikmi a bagetkou
  4. Hovädzie plátky na koreňovej zelenine, žemľová knedľa
  5. Cícerové placky na hubovom ragú s chrenovou smotanou, varené zemiaky

Dezert

  1. Domáca jablková štrúdľa so šodó krémom
  2. Tlačené gaštanové pyré so šľahačkou a lieskovými orechami
  3. Mrkvový koláč s orechmi a citrónovým jogurtom

Obedové menu je možné objednať v rámci vstupného na konferenciu esko 2017. Obedové menu sa bude podávať v Restaurant Facility System Hub, ktorá sa nachádza priamo v budove, kde sa uskutoční konferencia. Menu si pre vás pripravil šéfkuchár Ján Duda. Tak dobrú chuť priatelia, vidíme sa na konferencii!

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info